De meest gehate Moederdag cadeaus!

De meest gehate Moederdag cadeaus!

Actieve moeders

Moederdag nadert en Relatieplanet.nl bedacht een onderzoek te houden onder de single moeders. Zij hebben naar verluid één van de zwaarste banen ter wereld, dus hoe staat het ervoor bij hun liefdesleven? Nou, goed, want de single moeders zijn volop aan het daten volgens het onderzoek dat werd gehouden onder 2.200 singles in Nederland. Van dit aantal zijn 750 single moeder. Van die laatste groep gaf ruim 80% aan regelmatig tijd te besteden aan afspraakjes. Zij zijn over het algemeen (driekwart) zo trots op hun kroost dat ze direct tijdens de eerste date hierover vertellen. 71,2% geeft aan dat ze daten meer serieus nemen doordat ze kinderen hebben. Ze zullen echter niet snel hun date bij hun thuis uitnodigen de eerste keer. Een neutrale, kinderloze plek wordt op prijs gesteld. Isa Hoes wordt door de ondervraagde single moeders als meest sympathieke moeder gezien.

Mannen en daten

Het vooroordeel dat mannen als eerste naar het uiterlijk kijken tijdens een eerste date is door het onderzoek niet bevestigd. De ondervraagde mannen laten weten dat zij bepaalde eigenschappen, zoals zelfstandigheid, veel aantrekkelijker vinden dan alleen een goed figuur en een knap koppie. Opvallend is dat de meeste mannen het niet als belemmering zien als een vrouw al één of meerdere kinderen heeft. Ik kan me voorstellen dat het wel een puntje is om over na te denken, maar slechts één op de tien ondervraagde mannen liet weten dat een relatie met een vrouw met kinderen niet voor hem is weggelegd.

Moederdag cadeaus

Op Moederdag hoor je je moeder even het gevoel geven dat je ze waardeert. De verrassingen die het altijd goed doen zijn ontbijt op bed. Maar natuurlijk wil je ook een leuk cadeau kopen. Eén waarvan je zeker weet dat je moeder het geweldig zou vinden. Maar wat moet je dit jaar nu weer moet verzinnen kan een steeds lastiger wordende taak worden. Ook dit is onderzocht: de cadeaus waar moeders het meest blij van worden. Moeders zetten de wellnessbehandeling overduidelijk op de eerste plek beste Moederdag cadeaus. Een goede tweede is een geurtje of make-up. Een minder goede keus zal zijn sexy lingerie, een fitnessabonnement en, ja echt waar, chocolade.

Wellicht zijn onderstaande cadeaus iets voor moeders?

Ketting new look

Limited Silver Mesh Chunky Chain Necklace

Watervalketting

Watervalketting

Single BN’er moms

De onderzoeksgroep heeft de vraag gekregen wie in hun top 3 meest sympathieke single moeders staan en wat hun top 2 meest onsympathieke single moeders is. Op nummer één meest sympathieke single moeders staat Isa Hoes, gevolgd door zangeres Anouk. Ook Bridget Maasland staat dit jaar in de top drie op plaats drie meest sympathieke single moeders.
De ex van rapper Lange Frans, Daniëlle van Aalderen, schittert op de eerste plek meest onsympathieke single moeders. Ach, dat zal die kleine stommiteit met dat pistool nog wel zijn. Wij Nederlanders vergeten niet snel iets. De ex van Gullit en inmiddels ex van Badr Hari, Estelle Cruijff, mag plek 2 meest onsympathieke single moeder bekleden.