FashionSaleAlert

FashionSaleAlert

Vanaf nu mis je nooit meer een sale of goede aanbieding. Er is nu namelijk de FashionSaleAlert. Dit is een online fashion tool die je op de hoogte houd van alle koopjes.

Je kent het wel al die mailtjes die je inbox overspoelen. Ik heb zelfs een aparte mail voor alle aanbiedingen en ander soort mailtjes. Hoe fijn zou het zijn als je gewoon alle sales overzichtelijk in een mail krijgt?
Op de FashionSaleAlert site kun je zelf aangeven van welke merken en shops je op de hoogte gehouden wilt worden. Jij krijgt nu dus gewoon een mail wanneer jij dat wilt in je mailbox. Koopjes jagen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Dat de keuze beperkt is op FashionSaleAlert is zeker niet. Je vindt op de website een compleet overzicht van 850 merken , webshops en shoppingclubs. Natuurlijk vind je er de H&M en andere grote winkelketens als Bijenkorf, Zalando, Asos en Urban Outfitters. Maar nu kun je wellicht ook een koopje scoren van een top designer als Alexander Wang, Chimmy Choo of Filippa K.

Hoe werk FashionSaleAlert?

Allereerst maak je simpel en gratis een account aan. Daarna selecteer je zelf de merken en shops waar een sale alert van wilt ontvangen. Het selecteren is heel gemakkelijk omdat je kunt filteren op alfabet en categorie. Per merk en shop kun je dan aangeven hoe vaak en wanneer je een sale alert wilt ontvangen.
Zodra je de mail hebt ontvangen kun jij aan de slag. Je ziet meteen hoe lang de actie loopt, druk op het plaatje en you go girl!

Wat zo leuk is aan FashionSaleAlert isĀ  dat je nieuwe merken en shops kunt ontdekken. Er zijn er tegenwoordig zoveel dat je misschien nog een pareltje ontdekt. Op de homepage vind je een overzicht van nieuwe shops en merken.

FashionSaleAlert