Haar verlenging aanbieding She by SoCap

Haar verlenging aanbieding She by SoCap

Altijd gedroomd van mooi lang vol haar? Dan is dit  je kans! Haar verlenging aanbieding She by SoCap.

haar extensions so cap

Haar verlenging aanbieding She By SoCap

Complete haar verlenging* inclusief knippen, stylen en verwijderen voor maar € 299,-.
*100 extensions van 55 cm. Wil je meer extensions, dan betaal je een meerprijs van € 2,99 per stuk, inclusief zetten.
Let op!! Wees er snel bij want deze aanbieding gaat er 20 keer uit.
Wil jij gebruik maken van deze aanbieding neem dan snel contact op met Bij Muus.
Stuur een privé bericht op Facebook  of op telefoonnummer 06 -48522313. Vermeld hierbij dat het om de aanbieding van Frizzling.nl gaat.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding eindigt op 30-11-2014;
  • Afspraken kunnen tot uiterlijk 19-12-2014 worden ingepland;
  • Behandelingen in overleg en uitsluitend op afspraak;
  • Behandelingen kunnen ook bij jou thuis plaatsvinden, echter met een maximale afstand van 20 km vanaf Eindhoven;
  • Betaling dient bij de eerste afspraak, tijdens de kleurbepaling, voor de helft te worden voldaan. Dit kan per overschrijving op rekeningnummer of contant. Het is helaas niet mogelijk om te pinnen.

Bij Muus

Bij Muus is opgericht door Ingrid van de Muijzenberg. Ingrid heeft een opleiding tot kapster gevolgd en is nu een extensionspecialiste. Tien jaar geleden heeft zij hiervoor haar certificaat behaald. Nu heeft zij een grote terugkerende kring extension klanten. Dit door haar ervaring, kundigheid en precisie.
Bij Muus komt bij  je thuis op een  maximale afstand van 20 km vanaf Eindhoven of de behandelingen vinden bij haar thuis plaats.  Bij Muus heeft geen eigen kapsalon. Hierdoor wordt een gezellige en intieme sfeer gecreëerd waar je je altijd op je gemak voelt.

voor en na foto

Zie Facebook voor meer voor en na foto’s.

Haarextensions behandeling

Allereerst moet er een kleurbepaling plaatsvinden. Je kunt dan de kleur van je extensions kiezen aan de hand van een kleurenwaaier. Dit kan een kleur zijn of meerdere kleuren. Ook zijn er extensions welke bestaan uit een mix van twee kleuren.
Hierna worden de extensions besteld en dan kunnen ze geplaatst worden!

She by SoCap

She by So Cap Extensions

Bij Muus werkt uitsluitend met hoogwaardige extensions van het  merk She by SoCap.
She by SoCap zijn topkwaliteit haarextensions van 100% Indische gladde Remis haarstrengen met volledig intacte schubbenrichting. Het zijn bewerkte Indische haren waar de bovenste silicone laag van weggehaald is. Daarna wordt het haar van de wortel tot aan de punt gekamd en gebonden. Dit allemaal in dezelfde richting, dit wordt ook wel Remis genoemd. Hierna worden de haren gebleekt en geverfd.
De bontjes bovenaan de extensions zijn gemaakt van 100% natuurlijke keratine. Daardoor kun je de extensions geruime tijd dragen zonder dat je eigen haar erg beschadigd raakt.
Ook zijn de extensions gemakkelijk te verwijderen door de solgel bontjes. Laat dit wel doen door een specialist  en trek ze er niet zelf uit, hierdoor kun je je haar erg beschadigen.
She by SoCap heeft op de bontjes een garantie-logo staan, hierdoor kun je gemakkelijk zien of het echte SoCap extensions zijn.
Het haar kun je stylen met verschillende warmtebronnen. Permanenten en verven wordt afgeraden.

Wil jij de feestdagen doorkomen met mooi, vol lang haar grijp dan nu je kans! En ga voor de haar verlenging aanbieding She by SoCap.