Heels Above

We hebben de oplossing gevonden om gênante problemen te voorkomen: de Heels Above.

Je kent het wel daar loop je elegant op je hoge hakken en dan… zit je vast met je hak in een putje of een kier tussen de tegels. Jij loopt verder, maar je pump blijft hangen en daar sta je dan. Die schoen zal  toch weer aan je voet moeten dus daar ga je dan  gebukt en wringend om je schoen los te krijgen. Daarna slip je weer snel in je schoen en kijkt met een rood aangelopen hoofd om je heen of iemand dit gênante moment heeft gezien.

Maar goed, terug naar de oplossing de Heels Above. Dit zijn kleine plastic stukjes die je om je hak heen doet. Aan de onderkant zit een rond vlak, waardoor je nooit meer ergens tussen kunt blijven zitten.

Niet alleen daarvoor, maar er zijn  nog meer situaties waarin de Heels Above uitkomst bieden. Denk aan het lopen over gras, zand of kiezels met je hoge hakken. Je hakken worden beschermd tegen viezigheid en beschadiging.

De Heels Above zijn te krijgen in twee maten en in het transparant en zwart. Er zitten twee setjes in een pakje, dus je kan even vooruit. De prijs is $11,99 en de verzendkosten zijn $ 4,50, in totaal ongeveer € 12,75.  De Heels Above zijn te krijgen bij www.heelsabove.com.