langere wimpers met amandelolie

langere wimpers met amandelolie

Volle glamour wimpers zoals in de mascara reclames. De een heeft al mooie lange wimpers, maar niet iedereen heeft dat geluk.
Wil jij ook langere en dikkere wimpers? Smeer dan voor je gaat slapen je wimpers in met amadelolie en laat het een nachtje intrekken.

Wat is amandelolie?

Eigenlijk is amandelolie een geweldig product dat nog te weinig wordt gebruikt. Het is niet een perfecte olie voor massages, maar ook voor andere verzorging van het lichaam.
Dit komt omdat amandelolie een voedende olie is welke snel intrekt en het vochtgehalte van de huid perfect houdt. De olie heeft een nootachtige geur, welke eigenlijk bijna geurloos is.

In Amandelolie zitten ontzettend veel goede dingen als vitaminen A,B en E. Dat is natuurlijk niet alles  naast proteïne, carbohydraten zitten er ook mineralen als calcium,kalium, natrium, ijzer, fosfor en zwavel.

Waar kun je amandelolie voor gebruiken?

Voor mensen met een droge huid is amandelolie ideaal. Als je last hebt van bijvoorbeeld eczeem, psoriasis of een droge of schilferige huid dan is amandelolie ideaal. Als je baby last heeft van luieruitslag kan amandelolie ook verzachtend werken.
Naast het verlengen en verdikken van je wimpers kun je het ook als gezichtsreiniger gebruiken of als nagelriemolie. Last van droog en beschadigd haar? Smeer je haar in met amandelolie laat een nacht intrekken en je haar ziet er weer top uit. Let wel op de je zoete amandelolie gebruikt.