Little Hotties Bomb Cosmetics

Little Hotties Bomb Cosmetics

Hoe lastig is het toch een verjaardag. En dan bedoel ik niet de lekkere hapjes en drankjes en gezelligheid, maar het cadeau!
Soms is het heel gemakkelijk en ben je zo klaar. Ook met een bon kun je jezelf er heel gemakkelijk vanaf maken, maar ik vind het leuk om iets leuks te geven.
Nu kreeg ik zelf laatst van die heerlijke Little Hotties van Bomb Cosmetics. Resultaat nieuwe verslaving voor mijn huis.
Heerlijk hoe snel de geur naar keuze zich verspreid door heel je huis. Mijn favoriet is toch wel  de witte Little Hottie, deze ruikt naar wasverzachter. Wat is nou lekkerder als de geur van schone was.

Dus wat wordt mijn cadeautip: Little Hotties. Little Hotties van Bomb Cosmetics zijn geurtabletten welke je op een oliebrander legt. Heel simpel oliebrander, theelichtje en tabletje. Er zijn 42 verschillende geuren maar mijn favoriet is toch wel  de witte Little Hottie, deze ruikt naar wasverzachter. Wat is nou lekkerder als de geur van schone was.

Hoe werkt het?

Leg een Hottie op de brander en steek een kaarsje eronder aan. De Hottie zal gaan smelten en gedeeltelijk verdampen Als het theelichtje uit gaat zal uiteindelijk het resterende weer harden. Zodra je weer een theelichtje aansteekt smelt het weer en kun je er ook nog een Hottie aan toevoegen. Ik heb vaker gelezen dat mensen 3 tabletten per keer gebruiken. Ik zou niet weten waarom, met een heb je voldoende geur anders wordt het erg heftig. Maar dat moet je zelf maar uitproberen wat je prettig vindt.

Cadeau

Nu dacht ik hoe ga ik ze geven?  Je koopt ze in gewone doosjes, welke ook wel leuk zijn maar niet echt fantastisch gezellig.
Bij de Xenos heb ik een theedoos gekocht €6,99  in landelijke stijl, want daar houd mijn vriendin van. Kies dan ook de doos uit naar stijl en smaak.
Op de theedoos staat natuurlijk weer thee, dus deze heb ik eraf geschuurd met een stukje schuurpapier. Het logo van Little Hotties Bomb Cosmetics heb ik uit het doosje geknipt en op de zijkant gelijmd.

Little hotties doos

Om de doos echt te kunnen vullen heb je echt heel veel Little Hotties nodig en dat is nogal prijzig. Little Hotties van Bomb Cosmetics  kun je per doosje kopen. Je vult een doosje van een bepaalde prijs tot er niksmeer  bij kan ( proppen dus). Ik heb een doosje van € 11,95 gekozen dan heb je er ongeveer 50.  Je kunt ze ook per stuk kopen voor €0,30.
Maar goed om de doos er lekker gevuld uit te laten zien heb ik deze opgevuld met crêpepapier.  Toevallig was ik ook bij Hunkemoller geweest en daar pakken ze de lingerie in met papier en dit heb ik dan ook gebruikt. Daarna gezellig de Little Hotties van Bomb Cosmetics erop en that’s it!

Verder heb ik bij de Xenos nog een brander gekocht voor een paar euro.. Je hebt verschillende oliebrander, maar bij de Xenos zijn ze betaalbaar en leuk. De ene kant heeft een ovaal gat en de achterkant een hart. Als je de hartkant naar de muur zet en het wordt donker sprankelt het hart op je muur, hoe gezellig.olielampje

Als laatste heb ik er een boekje bij gedaan van de Little Hotties en welke  combinaties  je kunt maken met verschillende geuren.

Little hotties combi