Mari Experience

Mari Experience

Zie jij ook vaak mooie make- upjes en kapsels en denk je dan: wil ik ook! Maar hoe?
Ga dan naar de Mari Experience. Tijdens de Mari Experience zal Mari van de Ven al zijn kennis en beautygeheimen met je delen.  Make-up, verzorging, schoonheid, haarverzorgingen en trends alles komt deze avond aan bod.

Mari wil met de Mari Experience bereiken dat hij iedereen antwoorden kan geven op hun beautyvragen. Door zijn volle agenda heeft hij geen tijd om iedereen te beantwoorden. Daarbij vindt hij het fijner iemand te kunnen zien om goed advies te geven. Al zijn ervaringen die hij heeft opgedaan, deelt hij dan ook graag met zijn publiek.  Dus heeft hij al zijn ervaringen verpakt in de Mari Experience.

De Mari Experience duurt twee uur en niet alleen worden hier vragen beantwoord en persoonlijk advies gegeven. Er worden demonstraties gegeven met allerlei tip en tricks. Ook heb je kans dat je uit het publiek wordt geplukt voor een make over. Het fijne van de Mari Experience is dat je tips krijgt voor het dagelijks leven, want we staan namelijk niet elke dag op een rode loper.
Na deze avond zul jij een ervaring en goodiebag rijker zijn.

Kaartjes voor de Mari Experience kosten € 35,-  en worden gehouden op een geheime locatie in de volgende plaatsen.

5 oktober 2013: UITVERKOCHT
26 oktober 2013: Maastricht
23 november 2013: Leeuwarden
30 november: Enschede
14 december: Amsterdam
25 januari 2014: Arnhem
22 februari 2014: Assen UITVERKOCHT
15 maart 2014: Rotterdam
29 maart 2014: Apeldoorn
12 april 2014: Middelburg
3 mei 2014: Lelystad
11 mei 2014: Groningen UITVERKOCHT
14 juni 2014: Den Bosch

Mari van de Ven

Dat Mari van de Ven de bekendste haar-en make up stylist van Nederland is, is wel bekend. Niet alleen heeft hij BN’ers in zijn stoel gehad zoals: Wendy van Dijk, Yolanthe Sneijder-Cabau, Sylvie van der Vaart en Tatjana Simic.  Ook Naomi Campbell en Prinses Stephanie van Monaco hebben kennis mogen maken met de magie van  Mari van de Ven.