Snoerloze mini-stijltang

Snoerloze mini-stijltang

Ge-wel-dig de nieuwe Carmen Straight to go.
De snoerloze mini-stijltang gewoon voor in je tas.

Je kent het wel je staat ‘s ochtends op en je kiest ervoor de tijd te nemen om  je haar eens even mooi te stijlen. Maar dan heb je geen rekening gehouden met het stijltang to goweer. Resultaat het regent of het is vochtig weer en daar kom je aan op je werk met een grote pluizenbol. Maar dit is nu geen probleem meer met deze snoerloze mini-stijltang. Ook tijdens een avondje uit werk je snel even je haar bij.
Deze Carmen straight to go heeft dus geen stekker en is maar 19 cm lang. Je kunt deze dus gemakkelijk in je tas meenemen en je krijgt er een hittebestendige reis-etui bij.
Belangrijk om te weten is dat het een mini is maar dat de kwaliteit er niet minder door is.  De stijltang heeft een tourmaline-technologie. De Tourmaline zorgt ervoor dat je natuurlijke olieen worden behouden en beschermd je haar. Zoals de meeste stijltangen heeft de snoerloze mini-stijltang ook keramische platen. Deze zorgen ervoor dat je een goede warmtegeleiding hebt. Na gebruik heb jij dus mooie, glanzende haren die zijdezacht aanvoelen.

 

Hoe werkt de  Carmen Straight To Go snoerloze mini-stijltang?

De stijltang is werkzaam op lithiumbatterij met adapter. Je kunt de tang 25 minuten gebruiken, voordat je ‘m weer moet opladen. Je kunt doormiddel van de batterij-oplaadindicatie ook zien hoe lang je nog kunt stijlen. Je kunt de temperatuur instellen op 140, 160 of 180°C.
De snoerloze mini-stijltang is verkrijgbaar voor € 49,99.

 

Leuk om te weten :
Bij aankoop van een mini-stijltang Carmen Straight To Go maak je nu kans op kaarten voor het optreden van One Direction op 24 juni 2014 in de Amsterdam Arena