Cruise

Stedencruise

Kun jij niet kiezen waar jou stedentrip heen gaat? Geen probleem bezoek meerdere steden tijdens een stedencruise.
Bij Kras reizen hebben we een cruise gevonden van Costa Cruises. Zij hebben al 60 jaar ervaring op het gebied van cruises en zij hebben de allergrootste vloot van Europa. Geweldig toch?

Costa neoRomantica

Tijdens deze stedencruise vaar je met het schip Costa neoRomantica. Dit schip is 2012 nog helemaal gerenoveerd. Dit schip heeft een modern interieur en gezellige, ontspannende en frisse pastelkleurtjes. Je hebt een ontzettend mooi uitzicht vanuit de grote ramen die het schip omgeven.
Maar dit cruise schip heeft nog veel meer te bieden en dan heb ik het niet eens over de vier restaurants en vijf barretjes. Ben je toe aan rust, ontspanning en wil je lekker verwend worden? Ga dan naar het welzijnscentrum toe tijdens de cruise. Hier kun je genieten van Hydro-massagebaden, de sauna of een lekker stoombad. Je kunt ook een heerlijke behandeling in de schoonheidssalon ondergaan. Hierna kun je je energie nog even kwijt door al de lekkere hapjes eraf sporten in de sportzaal of het joggingparcours in de openlucht. Lekker even uitwaaien midden op zee.
Natuurlijk zijn er ook twee zwembaden en twee jacuzzi’s te vinden op het cruiseschip. Verder is er nog een discotheek, showlounge, casino, bibliotheek, internetpunt en boetiekjes. Je zult je zeker niet vervelen tijdens deze cruise.

Costa neoRomantica buitendek

Programma

Dag 1. Vertrek vanuit Amsterdam
Dag 2. Aankomst in Dover/Londen om 08.00 uur en vertrek om 19.00 uur
Dag 3. Aankomst Cherbourg (Frankrijk) om 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur
Dag 4. Lekker dagje op zee
Dag 5. Aankomst Vigo (Spanje) om 07.00 uur en vertrek om 18.00 uur
Dag 6. Aankomst Lissabon (Portugal) 08.00 uur en vertrek om 17.00 uur
Dag 7. Aankomst Cádiz (Spanje) 09.00 uur en vertrek om 18.00 uur
Dag 8. Aankomst Málaga (Spanje) 08.00 uur en vertrek om 13.00 uur
Dag 9. Relaxt dagje op zee
Dag 10. Aankomst Savona (Italië)om 10.00 uur en transfer naar de luchthaven van Nice voor de terugvlucht.

Deze cruise kost ongeveer € 800,00 per persoon op basis van volpension. Dit zijn de goedkoopste binnenhutten, maar die wel van alle gemakken voorzien zijn. Er zijn nog andere opties die je kan bijkopen, zoals een drankenpakket en/of een annulering- en reisverzekering. Hou bij een cruise ook altijd rekening met fooien die standaard betaald moeten worden.

Dit is natuurlijk maar een voorbeeld van een stedencruise die je kunt boeken. Er zijn zoveel verschillende cruises tegenwoordig bij heel veel verschillende aanbieders. Cruises langs Europese steden, maar ook cruises buiten Europa. Ook cruiseschepen werken met sterren. Je kunt dus uit verschillende klasse kiezen. Ook qua slaapplek zijn er vele mogelijkheden. Een binnen- of buitenhut of een luxe suite, het kan allemaal. Natuurlijk hangen er overal verschillende prijskaartjes aan.