Nieuw reisprogramma: Romancing the Globe

Romancing the Globe met Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

Er komt een nieuw reisprogramma, Romancing the Globe, op de buis. Het wordt gepresenteerd door niemand minder dan Erik de Vogel en Caroline de Bruijn. Het stel is beter bekend als Ludo en Janine uit Goede Tijden Slechte Tijden.

Uniek reisprogramma

Het reisprogramma is uniek in zijn soort in Nederland, omdat het niet ‘gepresenteerd’ wordt. Je volgt de twee in hun avonturen tijdens hun reizen naar exotische bestemmingen over de wereld en kijkt over hun schouder mee. Erik de Vogel en Caroline de Bruijn proberen ons tijdens Romancing the Globe mee te nemen naar de nog niet ontdekte plekjes. Ze ontmoeten interessante mensen met boeiende levensverhalen. De reizen die ze maken zijn echter alles behalve uniek. Iedereen kan dezelfde reizen boeken en zelf op ontdekking gaan.

Samen de wereld ontdekken

Romancing the Globe laat niet alleen een kijkje in andere culturen zien, maar ook een kijkje in het echte leven van ‘Ludo en Janine’. In zes afleveringen laat het koppel, volgens het persbericht van RTL, een hele andere kant van zichzelf zien. Ze willen het gevoel overbrengen aan hun kijkers hoe leuk het is om samen de wereld te ontdekken en tijd voor elkaar te nemen.

Eigen productie

Een leuk feitje is dat de Erik en Caroline het programma helemaal zelf produceren, van de muziek tot de montage. Een lang gekoesterde droom komt uit.

Marokko

De eerste aflevering van Romancing the Globe vindt plaats in het betoverende Marokko. Ze overnachten in het prachtige Marrakech, brengen de nacht door in de Sahara en wandelen over de Djemaa el Fna (marktplein). Het Atlasgebergte heeft het stel helemaal betoverd.

We gaan het zien. Zaterdag 9 maart om 15.55 uur op RTL4 is de eerste aflevering van Romancing the Globe. Ik ben enthousiast en ga zeker kijken.