Uitkijken naar de wintersport

Uitkijken naar de wintersport

De zomervakantie is alweer zo lang geleden dat we weer naar de zonnebank moeten om nog een beetje bruin te blijven. Ook de herfstvakantie is inmiddels voorbij, dus de eerst volgende vakantie waar we naar uit kunnen kijken is de kerstvakantie. Als je gek bent op kerstliedjes, borrels en lekker eten dan is dit een fantastische tijd om naar uit te kijken. Daarbij zijn er ook heel veel mensen die voor een hele andere reden uitkijken naar de kerstperiode: de wintersport.

Gek op sneeuw

Als we aan de winter denken, dan denken we aan sneeuw. Ieder jaar hopen we weer op een witte kerst, maar in ons landje is dat helaas niet gegarandeerd. Daarom gaan veel mensen op wintersport met Wintertrex.nl: voor de sneeuw, gezelligheid, de prachtige bergtoppen en natuurlijk de witte pistes waar ze vanaf kunnen glijden met ski’s of een snowboard.

Eerste wintercollecties

Als wij op de piste verschijnen dan willen we dat natuurlijk wel in stijl doen. Nu maakt het natuurlijk wel uit of je richting Amerika of Europa gaat. Over het algemeen besteden de Amerikanen meer aandacht aan hun verschijning, echter wintersporters die naar Frankrijk gaan kleden zich ook in stijl, want ook dat hoort bij de sneeuwpret. Echte fashionista’s snuffelen alvast bij de nieuwe collectie, want als je zoekt naar skikleding kun je zien dat de nieuwe collecties al online staan.

De trends

De trends bij wintersportkleding duren iets langer dan één seizoen. Ook dit jaar zijn de felle kleuren nog steeds hot. Al neigt de winter fashion dit jaar wat meer naar retro en oversized. Bedenk wel dat dit vooral praktische kleding is. Het is leuk als het mooi staat, maar het moet je vooral warm houden wanneer jij van de bergen af glijdt.

Gaan jullie graag op wintersportvakantie?