Boek goedkoop je zomervakantie

Het is weer januari, dus wat ga ik doen? Vakanties bekijken! Rond deze tijd krijg ik toch weer echt de kriebels om op zoek te gaan naar een leuke bestemming. Voor mij zijn zon, zee en strand erg belangrijk, maar er is nog iets: budget. Natuurlijk zijn er heel veel reizen die ik wil maken en er zijn genoeg mooie tropische oorden die ik wil bezoeken. Echter ben ik helaas gebonden aan een budget.

Helaas ben ik ook gebonden aan de bouwvak vakantie. De drukste tijd van het jaar en helaas ook de duurste periode om vakantie te vieren. Toch zijn er opties om je vakantie goedkoper te boeken.

Kortingen vakantie boeken

Maak gebruik van vroegboekkorting, temperatuurkorting of andere kortingen, het liefst meerdere kortingen tegelijkertijd. Zo geeft Arke op het moment €50,- korting p.p en vroegboekkorting. Hiermee kun je honderden euro’s besparen.

Op het moment verander ik elke week nog van bestemming en wil ik overal naartoe. Steeds zie ik weer leukere mooiere en betere vakanties. Wat ik altijd doe als ik de bestemming en het hotel heb gevonden is naar www.zoover.nl gaan. Hier zoek ik eerst het hotel op en lees de beoordelingen. Mocht ik na het lezen van deze vakantie beoordelingen nog steeds verliefd zijn ga ik naar de volgende stap. Deze stap kost veel tijd maar bespaart je een hoop centjes. Zoover geeft ook aan welke reisaanbieders er zijn voor dat hotel. Deze reisaanbieders hanteren allemaal verschillende prijzen. En geloof me er kunnen grote verschillen inzitten. Wat ik dus doe is alle reisaanbieders afgaan en vergelijken. Zo heb ik al vele euro’s bespaart.

Mocht ook jij al op zoek zijn naar jou droombestemming, hoop ik dat je iets aan deze tips hebt!