Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza

Het ultieme party eiland, met haar witte stranden, wuivende palmbomen en hippe mensen. Maar het wordt niet voor niets party eiland genoemd. Je vindt er de grootste clubs en ziet en hoort er de beroemdste DJ´s draaien. Een plek waar je uitermate goed je zomervakantie kunt vieren.

We gaan naar de film: Verliefd op Ibiza. Een film over elf mensen, vier verhaallijnen en dat allemaal op een eiland. Iedereen is met een eigen idee en reden naar het eiland gekomen. Een jonge voetballer die net een miljoenentransfer heeft gemaakt, zijn goldigger(vriendin). Twee dames van in de veertig. De gescheiden en door de plastische chirurg gepimpte Jacky en buurvrouw. De voormalige rocker en twee broers die grote DJ’s willen worden. Dit zijn maar enkele van de mensen die te zien zullen zien in Verliefd op Ibiza.

Toch zullen alle verhaallijnen bijeen komen in de film Verliefd op Ibiza. Dit gebeurd tijdens een optreden van Armin van Buuren in een hippe club op het eiland. Ook benieuwd wat er gaat gebeuren. Vanaf 31 januari te zien in de bioscoop.
Hieronder krijg je alvast een voorproefje, bekijk de trailer van: Verliefd op Ibiza.

De Cast zit weer vol BNN’ers:

Jim Bakkum;
Kim Feenstra;
Rick Engelkes;
Willeke van Ammelrooy;
Jan Kooijman;
Simone Kleinsma;
Kimberley Klaver;
De broertjes Gottlieb;
Marly van der Velde;
Sanne Vogel;
Lone van Roosendaal;
Armin van Buuren en
Gigi Ravelli.

Bron foto: www.virtualtripping.com