Winactie: Grace of Monaco

Winactie: Grace of Monaco

Het weer wordt wat somber dus wat is nog fijner om op de bank te kruipen met een dekentje en een dvd. Nou komt dat goed uit!
Wij geven 1x blu-ray dvd en 2x een dvd weg van de film Grace of Monaco.

Grace of Monaco

De film Grace of Monaco gaat over het indrukwekkende leven van Hollywood actrice Grace Kelly.  Zij wordt in deze film gespeeld door niemand minder dan Oscar winnares Nicole Kidman.

Grace of Monaco

In de mid jaren 50 had Grace Kelly haar grote doorbraak als actrice in Hollywood. Zo kon je haar talent en schoonheid bewonderen in films van  Alfred Hitchcock. In 1955 werd haar werk beloond met een Oscar voor Beste Actrice in de film ‘The Country Girl’.

Dan trouwt ze Prins Reinier van Monaco ( Tim Roth) en geeft ze acteren op om haar rol als prinses van Monaco te vervullen.  Zij krijgt het leven vol glitter en glamour waar elk meisje van droomt, maar helaas komt Monaco  in strijd met Frankrijk. Grace moet er dan alles aan doen om Monaco te redden van een staatsgreep.
Veel te jong overlijd Grace Kelly op 13 september 1982 op 52- jarige leeftijd. Zij rijdt in een ravijn nadat ze de controle over het stuur verliest door een beroerte.

Grace Monaco is een film die je helemaal meeneemt in het leven van Grace Kelly. Een indrukwekkend levensverhaal dat je niet mag missen. Regisseur Olivier Dahan  weerspiegelt perfect de glamour en de keerzijde hiervan. Grace of Monaco is  de openingsfilm van Filmfestival Cannes 2014.

WIN WIN WIN

Wil jij deze dvd winnen? laat hieronder een bericht achter of doe hier mee met de winactie op Facebook. Maandag 27 oktober 2014 maken wij de winnaressen bekent!