Winactie Snowjacket Protest en MarcJanssen

Winactie Snowjacket Protest en MarcJanssen

Ga jij dit jaar op wintersport en wil jij er helemaal fashionable bijlopen dan hebben wij nu iets heel moois voor jou. Protest en MarcJanssen hebben de handen ineen geslagen en een geweldig snowjacket ontworpen.
Goed nieuws want jij kunt deze winnen!

Wij geven een dames Norton snowjacket in de maat M weg. De inspiratie voor Protest en MarcJanssen zijn de Moldavische kelim patronen.  Protest bracht het bloemenpatroon en de moderne kleuren die je nu veel ziet terug in de jas.

Wat moet je doen?

Je kunt meedoen op verschillende manieren:
•    Like Frizzling op Facebook  en deel het bericht;
•    Retweet de winactie op Twitter;
•    Laat hieronder een bericht achter, vergeet niet je voor en achternaam te vermelden.

winactie snowjacket Protest en Marcjanssen

Wie is Marc Janssen?

Net als Protest  is MarcJanssen een oer Hollands bedrijf, bekend om zijn prachtige tapijten.
Deze tapijten worden handgemaakt in Nepal. Voor de samenwerking met Protest heeft MarcJanssen twee unieke handgeknoopte tapijten ontwikkeld. Deze  werden gemaakt in Kathmandu, Nepal, waar het Nederlandse familiebedrijf samenwerkt met een Tibetaanse knoperij. Ook dit familiebedrijf is al in handen van de tweede generatie net zoals MarcJanssen. Zij hebben het bedrijf verder ontwikkeld en er is ontzettend veel specialistische kennis en kunde van lokale ambachtslieden. Door deze samenwerking zijn er verschillende mooie sociale projecten gestart om het etnisch ondernemen te bevorderen.

Maandag 1 december maken we de gelukkige winnaar bekend.