Winactie: Superfood kookboek

Winactie: Superfood kookboek

We zijn er weer en dit keer met een super gezonde winactie!!

Het allereerste Superfood kookboek ligt in de winkels en jij kunt ‘m winnen.
Wij mogen maar liefst vijf van deze top boeken weggeven.
Wil jij weten wat superfoods zijn en wat je ermee kunt doe dan meedoen , doe dan mee met deze winactie.
Ga snel naar facebook en like het bericht en Frizzling.
Geen Facebook? Laat ons dan onder dit bericht weten wat jouw favoriete superfood is.

Superfoods

Natuurlijk zijn superfoods niet nieuw, maar al eeuwenoud.
Toch worden deze zaden, granen en bessen herondekt de laatste jaren en wordt er steeds meer over geschreven. Ook al hebben we het misschien door, maar dagelijks gebruikt 1 op de drie vrouwen superfoods volgens 24woman. Niet alleen is het super gezond, maar het brengt nog veel meer positiefs met zich mee. Zo heeft een positieve invloed voor je energie, je darmflora en eigenlijk voor je gehele gezondheid.  Toch weten veel mensen nog niet wat superfoods zijn en wat je ermee kunt. Dat is nu verleden tijd!

Superfood kookboek

Nu is er het allereerste kookboek over superfoods op de markt gebracht door Jesse van der Velde en Annemieke de Kroon. Zij laten iedereen op een duidelijke en zeker ook leuke manier kennis maken met superfoods.  Zo leer je welke superfoods er zijn en wat je ermee kunt in de keuken. Naast ontzettend leuke en lekkere recepten is het boek ook erg leerzaam.
Alle recepten in het boek zijn glutenvrij,  lactosevrij, E-nummervrij en vrij van witte en kunstmatige suikers. Dus ook zeer geschikt met mensen die niet alles mogen hebben.

Wie zijn ze?

Jesse van der Velde is begonnen als Personal trainer, maar al snel trok voeding zijn aandacht. Hij volgde diverse opleidingen en nu heeft hij zich ontwikkeld als verjongingscoach.
Annemieke de Kroon is een kok met een grote passie voor het vak. Door haar eigen gezondheidsproblemen ging zij experimenteren met superfoods. Zij heeft dus zelf ervaart wat deze met je lichaam kunnen doen.