Binnenkort te downloaden: Hater app

Wist je dat er binnenkort voor de iPhone een hater app te downloaden is, waarmee je een keer dingen kunt delen die je nĂ­et leuk vindt? Heerlijk lijkt me dat. Kunnen we een keer uit die droomwereld van Facebook stappen, waarin iedereen alles leuk vindt en een geweldig leven lijkt te hebben. Later zal de hater app ook te downloaden zijn voor Android gbruikers.

Die optimistische ‘vind ik leuk’ kunnen we nu veranderen in ‘Hate’, is dat niet geweldig? Eindelijk mogen we eens eerlijk zijn over de duckfaces, de files, onze frustraties over de NS en het onvriendelijke, norse personeel van dat restaurant. Hate it!

Hoe werkt de Hater app?

De Hater app is ontwikkeld door Jake Banks. Je kunt een eigen foto uploaden, maar ook foto’s van anderen. Dit deel je met een kort onderschrift. Bijvoorbeeld die dertigste homemade fotoshoot deze week van je collega’s baby (nu 14 weken oud). Hate it! Of die vakantiefoto’s van een vriendin die nu al voor de vierde keer dit jaar op reis gaat. Hate it met de hater app en deel het met je fellow-haters in je haterscommunity. Zij begrijpen je frustraties.