Grappige feitjes om je op te vrolijken

Grappige feitjes om je op te vrolijken

Zit je in een dipje en heb je even behoefte om je stress weg te lachen? Lees dan hieronder vijf bizarre, bijzondere en grappige feitjes om je te verbazen en te laten huilen – van het lachen uiteraard.

Een lezer van Reddit – een Amerikaanse sociale nieuwssite – was in een slechte bui en vroeg de andere lezers om hem op te beuren. Ruim 11.000 reacties kreeg de man. Hier volgt een kleine selectie grappige feitjes.

Director of Fun

Een zesjarig Brits jongetje schreef een sollicitatiebrief aan het Spoorwegmuseum. In zijn brief liet hij weten: “Ik heb een elektrische treinspoor. Ik kan twee treinen tegelijk in de gaten houden.” Het jongetje werd uitgenodigd voor een gesprek en werd de ‘Director of Fun’. (via vmasto)

Lach!

Blinde mensen lachen net als iedereen, ook al hebben zij nooit iemand anders zien lachen. Het is gewoon een menselijke expressie. (via –eDgAR-)

Bellen met Pooh

Winnie de Pooh – of nou ja, de stem van de man – heeft in zijn vrije tijd kinderen opgebeld die tegen kanker vechten om hen te vertellen hoe veel Winnie de Pooh van ze houdt en hoe sterk ze zijn. (via SirNed)

Liefde voor altijd

Pinguïns kiezen een partner voor het leven. Om hun geluk te bezegelen ‘vraagt’ de pinguïn de ander ten huwelijk met een kiezelsteen.  (via BabyBlackout19)

Bijzondere spons

Stel je neemt een zeespons (probeer nu niet aan SpongeBob te denken) mee naar huis, doet deze in de keukenmachine en laat de zeesponssmoothie een nacht lang in de blender, dan sta je de volgende ochtend voor een verrassing. De cellen van de zeespons hebben een weg naar elkaar teruggevonden en zijn een nieuwe zeespons aan het bouwen.  (via fuzzum111)

Op de Amerikaanse pagina uitte de man zijn dankbaarheid.

Ik heb gelachen, ik heb gegrijnsd en ik heb me lang niet zo goed gevoeld. Ik dank een ieder die de tijd heeft genomen om een lach op mijn gezicht te toveren.

Bron: Huffingtonpost.com