Wist je dat windjesfetish bestaat?

Wist je dat windjesfetish bestaat?

Voor het eerst in de geschiedenis is er onderzoek gedaan naar windjesfetish en het bestaat echt.

Een Britse psycholoog voerde het onderzoek uit bij een 22-jarige Amerikaanse man. Deze man, die Brad wordt genoemd, voelt zich aangetrokken tot mannen en vrouwen die windjes laten. Windjesfetisjisme wordt ook wel eproctofilie genoemd. Brad geeft aan niet opgewonden te raken van het scheetje op zich, maar door de persoon die het windje laat. Of dit nu een man is of een vrouw maakt geen verschil.

eproctofilieDe Britse onderzoeker laat weten:

“Eproctofielen hebben terugkerende seksuele fantasieën over scheten”

Mensen met een windjesfetish besteden abnormaal veel tijd aan het denken aan winderigheid. Doordat dit de eerste keer is dat er een studie is gedaan naar windjesfetish kan het natuurlijk niet met zekerheid worden gezegd, maar waarschijnlijk is het aantal mensen dat leidt aan eproctofilie verwaarloosbaar.

Hoe ontstaat windjesfetish?

Bij Brad is de windjesfetish ontstaan op 16-jarige leeftijd, nadat een meisje dat hij leuk vond in de klas een windje liet. Het maakte in Brad wat los. Meisjes konden ook scheetjes laten, dat wist hij. Maar toen hij hoorde dat het meisje dat hij leuk vond tot zoiets in staat was, deed dat iets met hem.
Ook een vriend van Brad liet in zijn bijzijn een wind, wat hem seksueel enorm opwond.

 “Eerst wilde ik niet toegeven dat ik opgewonden raakte door zijn scheten, maar uiteindelijk besloot ik te experimenteren met het gevoel”

Brad ging een weddenschap aan om deze bewust te verliezen. Zijn straf: de winnaar mocht een week lang scheetjes laten in zijn gezicht..

Bron: nu.nl