Invisibobble

Invisibobble

De Invisibobble is er nu ook in super frisse pasteltinten.  Pasteltinten zijn erg in deze zomer dus zo kun je nu ook je haaraccessoire matchen of juist je outfit opleuken met een leuke pasteltintje.

Wat is Invisibobble?

Invisibobble is eigenlijk een elastiek voor in je haar. Maar deze elastiek brengt niet alleen leuke kleuren maar ook veel voordelen met zich mee. Zo kent iedereen wel het moment dat je even een staart hebt in gehad en je meteen een bobbel in je haar hebt. Dat kan dus niet met de Invisibobble. Of dat je hoofdpijn krijgt doordat je haar toch wel heel strak in die staart zit. Nou hoofdpijn is verleden tijd nu, want je haar wordt niet samen geknepen maar gelijkmatig verdeeld. Gewone elastieken kunnen bij het uithalen van je staart vaak nog een aantal haren meetrekken en beschadigen. Dit kan nu niet meer doordat de uiteinde gewoon lekker aan elkaar zitten en niet door middel van  een ijzertje.
De Invisibobble lijkt me dan ook ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie. En handig is dat deze waterbestendig is en niet uitrekt.

Invisibobble

Wat kun je met de Invisibobble?

We hebben het de hele tijd over staarten, maar dat is niet het enigste wat je ermee kunt.
Maak een chique knot of juist een nonchalante.
Of steek het op, helemaal of half de keuze is reuze.

Kijk anders eens naar de DIY!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *