Beautyblender

Beautyblender

Kijkend in de spiegel denk ik dan: “hoe doen ze het toch?”
En daarmee bedoel ik een mooie egale en vlekkeloze make-up.
Op tv ziet de make-up van de celebs er allemaal perfect uit, dus nogmaals: hoe?

Het belangrijkste voor het aanbrengen van make-up zijn nog wel de tools. En nu is er de tool onder de tools die ervoor zorgt dat ook jij een egaal en vlekkeloos make-upje krijgt.
Ik heb het over de Beautyblender!

Beautyblender

De Beautyblender is uitgevonden door Rea Ann Silva de visagiste van de Hollywood sterren. Het is de eerste ei-vormige make-up spons die niet alleen hi-definition is maar ook nog eens latex vrij. Doordat de spons lekker zacht en flexibel is kan deze zich perfect aanpassen naar de vormen in je gezicht. Ook is de make-up met de Beautyblender makkelijk aan de brengen om de  lastige plekken zoals rondom je ogen en neus. De spons is randenvrij waardoor strepen en lijnen ook verleden tijd zijn.

Het gebruik van de Beautyblender

Zoals ze zeggen het is zo eenvoudig als ‘wet, sqeeuze en bounce.
Als je de Beautyblender nat maakt wordt deze twee keer zo groot als wanneer deze droog is. Dit komt door de Open-Cell structuur. Deze cellen worden opgevuld met water waardoor de make-up op de spons gaat zitten en niet wordt geabsorbeerd. Je bespaard hierdoor dus ook nog eens kostbare foundation.

Nadat je de Beautyblender hebt natgemaakt knijp je het overtollige water eruit en droog je deze met een handdoek even af. Hierna kun je de make-up aanbrengen. Na gebruik kun je de spons ook gemakkelijk schoonmaken met de speciale producten.

Voor meer informatie  kun je onderstaand filmpje bekijken.

De Beautyblender is verkrijgbaar voor € 19,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *