Moments of Me productlijn van Kruidvat

Moments of Me productlijn van Kruidvat

Nog een kerstcadeau nodig voor iemand die wel een ontspannen momentje kan gebruiken zo aan het einde van het jaar? Of ben je zelf wel toe aan een momentje voor jezelf? Dan is de Moments of Me productlijn van Kruidvat een welverdiend cadeautje. De luxe bad- en doucheproducten zijn op basis van essentiële oliën, in drie verschillende thema’s: Balans, Ontspanning en Energie. Elk met een verschillende geur: zoete sinaasappel, lavendel en eucalyptus. De productlijn bestaat uit een sensationele douchegel, scrubzout, aromatische badolie, badzout en bruisballen voor een ontspannen avond.

moment-of-me-balans

Balans

De balans producten zijn rustgevend en brengen je met gemak terug in harmonie. De geur van de zoete sinaasappel geeft een rustgevend gevoel en brengen lichaam en geest weer in balans.

Relax

Gewoon even een avondje relaxen kun je met de volgende geurlijn. De ontspannende geur van lavendel brengt je hiervoor in de juiste mood.

Energy

De derde lijn is ideaal voor wat extra energie. Deze verfrissende producten uit de Moments Of Me productlijn van Kruidvat hebben een lekkere eucalyptusgeur. Niet alleen geven deze producten je een energy boost maar door de verzorgende werking zie je er ook nog eens stralend uit.moments-of-me-energy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *