Summertime met Napoleon  #napoleonface

Summertime met Napoleon #napoleonface

Niet alleen wij genieten van de zomer, maar ook Napoleon is er helemaal klaar voor ons een geweldig zomerseizoen te bezorgen.
Zo komt zij met nieuwe verbeterde smaken, die voor een geweldige smaaksensatie zorgen. De snoepballen worden nu ook meer op een natuurlijke en ambachtelijke wijze geproduceerd, waardoor zij een hogere kwaliteit hebben verkregen. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe naam bij.: Framboos.  Het assortiment bestaat nu verder uit de bekende overige smaken:  cola, Fruitmix, Tropical, Lempur, Drop, Zwart Wit en Energy.
En niet alleen zijn er nieuwe smaken en een nieuwe naam ook de verpakking heeft een make-over gekregen. Een lekker limegroen kleurtje en smallere verpakking is de nieuwe zomerlook van Napoleon.
Nog mooier is dat ze deze zomer niet alleen in de supermarkt verkrijgbaar zijn, maar ook op verschillende festivals in Nederland. En heb je nog wat extra energie nodig dan is de Napoleon Energy de perfecte oplossing. En ze zijn ook nog eens verbeterd met een geweldig heerlijke smaak. En ook al bevat het nieuwe recept geen coffeïne, de vitamine B en taurine zorgen voor een goeie energy boost. Fijn is dat alle snoepjes geen kunstmatige ingrediënten bevatten en ook nog eens het gluten- en vegetarische keurmerk dragen!

#napoleonface

WIN WIN WIN wat houden we toch van een spelletje en natuurlijk winnen. Napoleon heeft daarom wel een hele leuke competitie opgezet. Je kunt meedoen op social media en verschillende festivals. Wat moet je doen? Op het moment dat de bal barst maak je een foto van jezelf met een heel zuur gezicht. Heb jij het zuurste napoleonface dan maak jij kan op tickets voor Valtifest of MTV Presents Lost Frequencies.
Dus post nu snel je foto op Twitter of Instagram met de hashtag #napoleonface, of upload de foto op http://napoleonface.nl/ en maak kans.

Op verschillende festivals zijn er ook speciale areas ingericht met een photobooth. Dus be creative  en laat zien of jij een echte zuurpruim bent 😉
Tijdens het dansen wat energie nodig? Spot dan de bakfiets van Napoleon om een lekkere Napoleon Energy bal te scoren!

Morgen meer over MTV Presents Lost Frequencies, want daar zullen wij bij zijn en verslag uit doen aan jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *