Trillende beha vergroot borsten in een week

Trillende beha vergroot borsten in een week

Veel vrouwen zijn ontevreden over hun borsten; te groot, te klein of niet stevig genoeg.
Nu is een operatie een optie maar niet iedereen durft dit en de kosten zijn hoog.
Wellicht is hier dan de oplossing!
Milan Milac, een sevische ex ingenieursstudent heeft een uitvinding die wij heel interessant vinden. Milan Milic heeft namelijk een trillende beha uitgevonden die de borsten vergroten en verstevigen.  The one and only “E Bra” en het enigste wat je hoeft te doen is de beha 3 keer per dag voor 5 minuten te dragen.
Milan, wie nu bewakingsagent is, kwam op het idee door zijn vriendin. Zij was ook ontevreden over haar cupmaat en plastische chirurgie vond ze beangstigend.
Zo kwam hij dus het idee de “E Bra” te ontwerpen. De beha belooft binnen een week een cupmaat groter, ze worden gelift en gaan dichter bij elkaar staan.

Zijn vriendin testte als eerste de trillende beha die de borsten vergroot en was meteen onder de indruk. Onverwacht was er al na twee dagen verschil te zien en na 7 dagen had ze het beloofde resultaat: een cupmaat groter!
Ondertussen wordt de beha ook klinisch getest in Amerika en de personen die de beha hebben getekst zijn zeer tevreden. Doktoren geven ook aan dat het waarschijnlijk en blijvend effect zal hebben, maar dat moet nog uitwijzen. De “E Beha”  zal na wat klinisch proeven hopelijk op de amrkt worden gebracht.

Trillende beha vergoot borsten in een week! Geloof jij het en ga jij de beha testen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *