Glitter Glamour December

Glitter Glamour December

Het is Glitter Glamour December! En Glitter Glamour December is de maand om lekker uit te pakken met je outfit. Glitters, pailletten, goud en zilver het mag en kan allemaal. Wij hebben daarom drie outfits uitgekozen om de show te stelen op de kerstborrel of om spectaculair het nieuwe jaar in te gaan.

Doe inspiratie op in een van deze drie party-outfits.

Look 1

De eerste look is deze spectaculaire top van Lace& Beads. De top is bezaaid met pailletten, waardoor je zal schitteren op de dansvloer. De top heeft een ritssluiting op de rug en een ronde hals. Ook verliefd op deze top? De rok is gecombineerd met een zilveren plissé rok van Warehouse. Deze combinatie is helemaal top en ook gemakkelijk te combineren met andere items. 

oud-en-nieuw-1

Look 2

De tweede look is een zilveren jurk ook van Lace & Beads. De jurk heeft een stijlvol motief gemaakt van pailletten en kraaltjes. Ook de achterkant is spectaculair, door de uitsnijding op de rug. 

oud-en-nieuw-3

Look 3

Hou je niet zo van glitters, maar wel van glamour dan is dit jouw jurk. Een zwarte jurk is altijd gepast en geschikt voor elke gelegenheid. Doordat de jurk off shoulder is krijg je een super sexy look, maar de lengte van de jurk zorgt ervoor dat deze ook nog eens mega sexy is. 

oud-en-nieuw-2

En zo ga jij ook Glitter Glamour December in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *