Get the look: It’s festival time!

Get the look: It’s festival time!

Het festival seizoen is begonnen!
En een festival is de plaats om je eens lekker uit te leven met je outfit.

Wij hebben in Get the look nu een leuke, romantische, zonnige en stijlvolle festival look uitgekozen.

Maxi Rok Pastel

Allereerst een pastelkleurige maxi rok. De rok is aan de onderkant doorschijnend waardoor je benen mooi uitkomen zonder geheel zichtbaar te zijn. Ook ideaal als je jezelf niet prettig voelt in een korte rok of broekje. als de avond valt en het iets frisser wordt heb je toch nog wat bescherming en in de warmte blijf je lekker koel. je kunt de rok altijd nog opknopen aan de zijkant wil je de benen nog een beetje bruinen.

De rok heeft een gevlochten koord met flosjes aan de bovenkant wat een extra touch eraan geeft. Wat fijn is aan deze maxi rok is dat je het eindeloos kunt combineren en gemakkelijk voor de frisse avond met een jasje kunt dragen. Kies dan voor een dun fringe jasje of goed jeans jackje. Omdat deze rok heel fijn is kun je beter niet voor een zwaar jasje gaan zoals een zwart leren jasje. De rok is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Maxi rok

Wit kanten top

Dan de witte kanten top een echte musthave voor deze zomer. Wederom een kledingstuk dat gemakkelijk is te combineren in verschillende looks.
Lief in deze outfit maar met een ripped jeans en leren jasje lekker casual stoer.

Fringe duffle bag

Een goed tasje tijdens een festival mag niet ontbreken. Het is niet alleen praktische, maar dit cognac fringe tasje voegt ook nog echt iets toe aan je outfit.
Het tasje heeft een metalen ketting als hengsel, dus je kan deze gemakkelijk om je schouder hangen. Een drukker aan de binnenkant zorgt ervoor dat je tasje goed dichtblijft en voor je waardevolle spullen zit er ook nog een ritsje aan de binnenkant.

Fringe duffle bag

Accessoires

Met je accessoires kun je lekker uitbundig zijn op een festival. Festival accessoires

Get the look: It’s festival time!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *