Pak uit met pumps!

Pak uit met pumps!

In december mag je uitpakken, letterlijk en figuurlijk! Het advies om alles waar ‘te’ voor staat te vermijden, mag je in de wilgen hangen want ‘te’ is ‘it’. Een glitterjurk gekocht? Met een paar goede glitterpumps ben je misschien wel ‘te’ glitter and glamour, dus ik zou zeggen: doen! Hieronder vind je mijn favourites voor deze feestdagen.

1. Zilveren glitterpumps

Met deze zilveren glitterpumps van Kiomi kom je ergens echt binnen. All eyes on you!

Glitterpumps Kiomi

2. Klassieke pumps

Met deze klassieke pumps sla je nooit de plank mis. Trek ze aan bij een cocktailjurkje of laat ze shinen onder een mooie jumpsuit.

Klassieke pumps

3. Olijfgroene, sexy pumps

Een simpel zwart jurkje krijgt een andere dimensie met deze opvallende, hoge pumps met bandjes over de voet van het merk Missguided.

olijfgroene pumps

4. Gouden pumps

Gouden pumps voor de feestdagen is een all-time favourite en zal je waarschijnlijk, net als voorgaande jaren, ook volgend jaar weer veel zien. Een paar mooie gouden muiltjes maakt een outfit direct glamorous en je bent meteen in de kerst- of oud-en-nieuw-sferen.

gouden hakken

5. Gouden glitterpumps

Zijn alleen gouden pumps niet genoeg voor jou? Ga dan voor gouden glitterpumps. Hiermee trek je gegarandeerd de aandacht én zie je er meteen feestelijk en chique uit.

gouden glitterpumps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *