Safari chique voor dierendag

Safari chique voor dierendag

Morgen, vrijdag 4 oktober, is het werelddierendag. Veel mensen, waaronder ik, eten op dierendag geen vlees en zetten hun huisdier lekker in het zonnetje. Alhoewel het voor onze hond elke dag dierendag is, zal ook hij een extra kluif en wandeling krijgen.

Dierenprints

Aangezien de mens ook een diersoort is, vind ik dat we onszelf zeker niet mogen vergeten op werelddierendag! Dit seizoen waren de tijger-, zebra-, luipaardprints in groten getale op de catwalks aanwezig. Bij mijn favoriete online schoenenwinkel Sarenza heb ik wat leuke dierenprintschoenen gespot, maar ook schoenen met details van nepbond. Zo loop je er in de winter ook op en top bij!

Sarenza

Sarenza is met 45.000 schoenen en tassen en 1 miljoen producten op voorraad de grootste online schoenenwinkel van Europa. Het aanbod bestaat uit 650 verschillende merken. Ik vind het erg leuk dat de collectie bestaat uit schoenen die je niet op elke hoek van de straat tegenkomt. Naast de bekende merken heeft Sarenza ook schoenen van jonge ontwerpers, zoals Maurice Manifacture en Kat Maconie. Ook exclusieve merken ontbreken niet.

Noem me krenterig, maar ik koop schoenen alleen online wanneer er geen verzend- en retourkosten worden gerekend. Sarenza begrijpt gelukkig dat het kopen van schoenen online soms lastig kan zijn en daarom is verzending en retourneren gratis. Wanneer je na 100 dagen besluit de schoenen liever terug te sturen, kan dit nog gewoon en krijg je je geld terug. Ideaal!

Laat je door onderstaande selectie inspireren door de prints en stoffen uit het dierenrijk. Happy dierendag morgen!

Dierenprints SarenzaSlangenleerNepbond

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *