TK Maxx Eindhoven opent in Heuvel Galerie

TK Maxx Eindhoven opent in Heuvel Galerie

Afgelopen vrijdag was de officiële opening van de eerste TK Maxx in Nederland. Om 10:00 uur opende de winkel haar deuren in de Heuvel Galerie Eindhoven. 15 jaar geleden heeft deze outletketen al eens een gok gewaagd in ons land, maar dat was uitgelopen op een grote flop. Zal het deze keer wel lukken? TK Maxx denkt van wel. De markt is veranderd en Nederlanders willen goedkope, maar kwalitatieve kleding en dat biedt TK Maxx. In deze outlet store sta je niet binnen een half uurtje buiten en er is voor ieder wat wils. Of je nu 65 of 25 bent.

Op vrijdagavond is het koopavond en kun je de TK Maxx bezoeken tot 21:00 uur. Elke zondag is de winkel ook open van 12:00 – 17:00 uur.

VIP Shopping Night

Wij waren aanwezig bij de VIP Shopping night een dag vóór de officiële opening, om rustig rond te kijken. Meer informatie over TK Maxx lees je hier.

Foto’s

Assortiment

TK Maxx koopt restpartijen en overgebleven voorraden van merken op om ze vervolgens te verkopen tegen outletprijzen. De outlet heeft veel meer dan alleen kleding en schoenen. Je kunt ook in deze winkel terecht voor make-up, zonnebrillen, accessoires, haarproducten, parfum, bad-en doucheproducten, speelgoed, tassen en woonartikelen. De kleding die op dat moment in de winkel hing viel een beetje tegen, net als de schoenen. De cosmetica en verzorgingsafdeling daarentegen was echter wel een positieve verrassing. Het assortiment was enorm uitgebreid en de schappen stonden vol met hoogwaardige merkproducten tegen een klein prijsje. Bij de cosmetica moest je goed door de rommelige rekken heen kijken, maar ook daar vonden we mooie producten die enorm waren afgeprijsd.

We pakten de roltrap naar beneden en daar waren voornamelijk speelgoed, herenkleding, dierenbenodigdheden en woonartikelen te vinden.

De volgende TK Maxx in Nederland zal openen in Rotterdam.

Adres TK Maxx Eindhoven

Heuvel Galerie 133
5611 DK Eindhoven

Parkeren

In de Heuvel Galerie, waar TK Maxx is gevestigd, is een grote parkeergarage aanwezig.

kaart parkeergarage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *