Profiteer van de vele voordelen van prefab betonbouw

Profiteer van de vele voordelen van prefab betonbouw

Beton systeembouw heeft vele voordelen ten opzichte van houtbouw of traditionele bouw. Het systeem biedt de mogelijkheid om in een korte periode een bouw te realiseren, zonder daarbij af te doen aan de constante kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige constructie, waarbij de bouwperiode een stuk korter is en de prijs aantrekkelijker. Beton systeembouw is een kernactiviteit van ABS Bouwsystemen.

Poolhouse gebouwd door ABS Bouwsystemen middels het prefab bouwsysteem

Opbouw betonsysteembouw

De opbouw van het systeem zit redelijk simpel in elkaar. Zo wordt de casco van de bouw opgebouwd uit betonnen staanders met de platen die u daarbij wenst. Zodoende is de binnenkant van de constructie opgebouwd uit beton, maar ziet u hier bij het eindresultaat niets van. Het uiterlijk is gelijkwaardig aan houtbouw of traditionele bouw, maar de levensduur is door de basis van beton een stuk langer. Naast de betonnen basis inclusief de platen worden ook de topgevels, deuren en hardhouten ramen van tevoren in de werkplaats gefabriceerd. Zodoende wordt er een hoop tijd bespaard, wat u uiteindelijk terugziet in de lagere kosten zonder dat de kwaliteit lager is dan bij tradionele bouw of houtbouw.

De mogelijkheden met beton systeembouw

Het bouwsysteem biedt uitgebreide mogelijkheden omdat we kunnen werken met een flexibel systeem. Dit zorgt ervoor dat we voor iedere constructie opnieuw maatwerk kunnen leveren. Hierdoor wordt iedere constructie die we bouwen anders, omdat iedere klant andere wensen en behoeften heeft.

Om het betonnen casco heen zijn er verschillende keuzes die u als klant kunt maken voor het uiterlijk van uw bouwconstructie. U heeft over alle facetten van uw constructie de eindstem. Voor de wandbekleding kunt u bijvoorbeeld kiezen voor geïmpregneerd hout, voor een natuurlijke uitstraling, of traditioneel metselwerk. Natuurlijk zijn ook andere gevelafwerkingen mogelijk, denk hierbij aan kunststof of een voorbereiding op later aan te brengen stucwerk. U heeft de keuze of u uw constructie wilt laten isoleren of niet. Standaard werken wij met hard houten ramen en deuren, deze worden op maat geleverd en zorgen zodoende voor een korte bouwperiode.

Recreatiewoning/tuinhuis gebouwd door ABS Bouwsystemen

Uw nieuwe bouwconstructie middels het prefab bouwsysteem?

Er zijn verschillende bouwconstructies mogelijk variërend van tuinhuizen tot garages. Op de website van ABS Bouwsystemen kunt u uw plannen en wensen kenbaar maken. Aan de hand van uw aanvraag verzorgt ABS geheel vrijblijvend een prijsopgave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *