Opening Forever 21 Rotterdam

Opening Forever 21 Rotterdam

Update 16/10/2015

Gisteren was het dan zover: de deuren van Forever 21 opende in de Koopgoot in Rotterdam. En wij mochten erbij zijn en in alle rust de collectie bekijken! De officiële opening vond pas de volgende dag om 09:00 uur plaats. Aan ons dus de eer om jullie kennis te laten maken met de collectie. Het viel ons op dat de collectie erg uitgebreid was en in haast elke stijl was er wel iets leuks te vinden. Hou je van boho-stijl? Dan zit je hier goed. We vonden een hoop leuke fringe kleding, rugzakjes en een groot aanbod sieraden. Ook faux-fur ontbrak niet. Als je op zoek bent naar een lekkere warme én stijlvolle winterjas, dan kun je kiezen uit een groot aanbod. Hetzelfde geldt voor oversized truien en leuke stoffen hoeden. Een must-have voor de winter!

Over een paar maanden zijn we een Forever 21 rijker zijn, want er zal nog een vestiging zijn deuren openen in Nederland. Vorig jaar opende de Amerikaanse keten een zeer succesvolle vestiging in Amsterdam en nu zal er een opening Forever 21 in Rotterdam plaatsvinden.

Het winkeloppervlakte zal 1800 m2 beslaan, ongeveer een derde van het winkeloppervlakte van de winkel in Amsterdam. De winkel zal zijn deuren openen aan de Beurstraverse 21.

Binnenkort zal ook de werving plaatsvinden voor personeel voor de Forever 21 in Rotterdam.

Momenteel zijn er wereldwijd meer dan 600 vestigingen van de Forever21  in ongeveer 130 verschillende landen. De opening in Rotterdam zal niet de laatste opening zijn In Nederland, want de keten is van plan nog meer vestigingen te openen in de Randstad.
Forever 21 heeft zich al verder in Nederland gevestigd. Zo staat het Europese hoofdkantoor in Breda en het Europese distributiecentrum bevindt zich in Bergen op Zoom.

De hippe modeketen staat bekend om zijn trendy kleding met een aangenaam prijskaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *