Wie zijn wij?

Laat je dagelijks inspireren door het online platform genaamd Frizzling. Het platform waarin we onze visie op de mooie dingen in het leven graag met jullie delen.

Wij streven ernaar vrouwen bewuster in het leven te laten staan onder andere op het gebied van lifestyle, fashion, homestyling, gezonde én lekkere maaltijden, reizen en alle andere dingen wat vrouwen bezighoudt. Gun jezelf plezier, genot en ‘be present’. Frizzling wijst je de weg, de rest is aan jou.
En houden we allemaal niet stiekem van de laatste roddels?  Wij houden je ook dagelijks op de hoogte van het sappigste nieuws over de celebs.

Frizzling is hét online magazine voor vrouwen die af en toe inspiratie nodig hebben en verder kijken dan hun wimpers lang zijn.

Social Media

Wij houden onze Twitter volgers en Facebook vrienden dagelijks graag op de hoogte van onze nieuwsberichten. Je kunt ons op Facebook vinden en op Twitter @Frizzling_nl.

Regelmatig posten wij ook leuke en inspirerende foto’s op Pinterest.

Redactie

Oprichtsters / bloggers

  • Roxanne Friesen
  • Mariska Paul

Contact informatie

Heb je een vraag, suggestie óf wil je graag ook schrijven voor Frizzling.nl? Stuur ons dan snel een e-mail: redactie@frizzling.nl of vul onderstaand contactformulier in. Ben je benieuwd naar de advertentiemogelijkheden of Frizzling, klik dan hier.