Vakantie in eigen land: kamperen in de Betuwe

Vakantie in eigen land: kamperen in de Betuwe

Door de Corona kiezen veel Nederlanders ervoor om de vakantie dit jaar in eigen land te vieren. Groot gelijk! Er is zoveel te beleven in eigen land dat we je graag meenemen in een gebied met een prachtige omgeving, de Betuwe. De Betuwe staat bekend om zijn veelzijdige natuur en historierijk gebied. Overnachten in dit kleurrijke gebied is al helemaal aan te raden op een camping.

Voordelen kamperen in de Betuwe

Soms is het heerlijk om even te ontsnappen aan de hectiek van de dag en te genieten van de natuur. Vakantiepark Eiland van Maurik is gelegen midden in het hart van de Betuwe. Vanuit deze centrale plek kun je gemakkelijk al je uitstapjes plannen. Kies een van de prachtige accommodaties en ga heerlijk met je familie kamperen in de Betuwe

Wat is er allemaal te doen in de Betuwe?

Watersport is in de Betuwe niet te missen. Brengt dit geen geluidsoverlast met zich mee? Nee juist in tegendeel. Iedereen gaat gemoedelijk op het water met elkaar om. Zo lopen er in de Betuwe onder andere de Rijn, de Maas en de Waal. Eiland van Maurik heeft ook een meer waarvan je gemakkelijk op op de grotere rivieren terecht kunt komen. 

Fietsen huren 

Als je gaat kamperen in de Betuwe dan wil je graag genieten van de natuur. Laat vooral de auto staan en kies voor een gezonde fietstocht. Als je je eigen fiets niet hebt meegenomen van huis dan kun je op Vakantiepark Eiland van Maurik gewoon fietsen huren. Er zijn genoeg routes langs het water of door de bossen om een aantal uren op pad te zijn.

camping in de Betuwe

Camping in de Betuwe

Ben jij ook zo enthousiast geworden en wil je graag kamperen in de Betuwe? Neem een kijkje op Vakantiepark Eiland van Maurik. Een ruime keuze uit kampeervelden direct gelegen aan het water waar de schoonheid van de natuur centraal staat. Na deze vakantie wil je nooit meer naar het buitenland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *